biuro@agtechpol.pl   +48 697 144 745
  • Start
  • Przemysł mleczarski
    • Kultury starterowe dla mleczarstwa
    • Kultury ochronne - bioprotekcja
    • Enzymy
      • Enzym laktazy
      • Enzym transglutaminazy
      • Podpuszczki
  • Przemysł mięsny
    • Kultury starterowe do mięs
      • Rodzaje bakterii pozwalających na fermentację mięsa
      • Zalety stosowania kultur starterowych Meatferm
      • Zakwaszające kultury bakterii
      • Ochronne kultury bakterii
    • Enzymy
      • Transglutaminaza
    • Systemy na bazie alginianów
      • Binder
  • Przemysł piekarski
    • Enzymy
      • Transglutaminaza
  • OWW
  • Kontakt
  • Jesteś tutaj:
  • Start
  •  › 
  • Przemysł mięsny
  •  › 
  • Systemy na bazie alginianów

Systemy na bazie alginianów

O firmie

Firma AG TechPol System powstała, jako owoc wieloletniej pracy w segmencie spożywczym. Swoje doświadczenie zbieraliśmy, pracując dla Klientów na rynku polskim i zagranicznym. Wiedzę budujemy w oparciu o kontakt z najnowocześniejszymi technologiami i centrami rozwoju produktów. Więcej

Dane kontaktowe

ul. Święty Marcin 29/8
61-806 Poznań
+48 697 144 745
biuro@agtechpol.pl

Mapa dojazdowa

Wyświetl mapę
© 2025 agtechpol.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Ta strona została stworzona przez Bestwebdesign